Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Om Sahva

Sahva er en sundhedsvirksomhed med fagligt dygtige specialister i kroppens bevægelighed. Sahva har mere end 30 klinikker fordelt over hele landet, og vi hjælper dig til et liv i bevægelse med hjælpemidler af højeste kvalitet og til dit behov.

Vi er Danmarks største udbyder af kropsbårne hjælpemidler og har 150 års erfaring. Vi vejleder og deler vores viden med professionelle og kunder gennem et stort udbud af aktiviteter.

Med dig i centrum udvikler og designer vi højteknologiske ben- og armproteser, skinner og korsetter, ortopædisk fodtøj og indlæg. Vi tilbyder også brystproteser og kompressionsprodukter og vejleder i sunde sko med optimal komfort til dine fødder. Vi hjælper dig til at leve et mere aktivt liv med en højere livskvalitet.

Mission og vision

Hos Sahva er vores mission at hjælpe mennesker til et liv i bevægelse, og vi hjælper mere end 50.000 kunder om året. Det gør vi blandt andet igennem vores vision, som indeholder følgende tre mål:

  • Give unikke kundeoplevelser
  • Være en attraktiv arbejdsplads
  • Skabe lønsom vækst og udvikling

Vores fokus på unikke kundeoplevelser inkluderer hurtig levering, tilgængelighed samt en serviceorienteret tilgang. Det gælder ud mod vores kunder og samarbejdspartnere men også internt over for hinanden.

Det er vores målsætning at have en attraktiv arbejdsplads og et godt arbejdsmiljø, som fremmer initiativ og engagement. Vi tilbyder fleksibilitet og gode interne muligheder for faglig og personlig sparring med kollegaer og nærmeste leder, og vi er troværdige, respektfulde, motiverende og resultatorienterende over for kolleger, kunder og samarbejdspartnere. Vi arbejder løbende med at udvikle hver enkelt medarbejder i forhold til både medarbejdernes egne mål samt Sahvas målsætninger. Det er vigtigt for os, at du som medarbejder har indflydelse på dit eget arbejde samt en forståelse for, hvilken indsats, der skal ydes, for at vi skaber de bedste resultater sammen.

Vi arbejder målrettet på at skabe lønsom vækst og udvikling, så vi sikrer grundlaget for en langsigtet eksistens. Det gør vi ved at være innovative og udvikle nye løsninger, som tilfører værdi for både kunder og Sahva. Innovation og forretningsudvikling er en del af vores fokus og strategi og en naturlig del af vores hverdag, hvor vi tester idéer og brugeradfærd. I vores arbejde med innovation giver vi alle medarbejdere mulighed for at bidrage til Sahvas udvikling.
Sahva er i dag ejet af den tyske protesevirksomhed Ottobock.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål?

Ring til vores kundeservice på 7011 0711 Læs mere