Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Gratis digital fodanalyse

Har du daglige smerter i fødderne? Få en gratis fodanalyse og vejledning til det rigtige indlæg.

Kom smerterne til livs
I vores klinik i Brøndby kan du få en digital fodanalyse, som giver dig en status på dine fødders belastningspunkter. Uanset hvilke smerter og fodskavanker du døjer med, så anbefaler vi, at du får en grundig analyse af dine problemområder. For at indsamle de relevante data skal du gå på en fodscanner, som indsamler data og analyserer dine fødder, din gangafvikling og belastning, mens du går.

Vores scanner har 4096 sensorer, der hver laver 300 målinger i sekundet. Det betyder at vi kan lave en meget præcis analyse af dine fødder. 

Den rette hjælp til dine fødder

Vores faglige personale evaluerer analysen og vurderer samtidig din fodstilling, da den er afgørende for, hvordan du afvikler din gang. Sammen gennemgår vi dine fødders smertepunkter og problematikker og afdækker de problemområder, som bør afhjælpes.

Vi vejleder dig ud fra:

  • En digital fodanalyse
  • En vurdering af fodstilling
  • En gennemgang af fodproblematikker

Professionel vejledning

På baggrund af analysen får du en professionel vejledning til den rette løsning. Ofte vil de helt rigtige indlæg, kombineret med velegnet fodtøj, betyde, at dine fødder aflastes og fejlstillinger korrigeres – og at dine smerter forsvinder

Smerter i fødderne

Smerter i fødderne kan have mange årsager. Dit valg af fodtøj er ofte en af dem. Måske går du i fodtøj med manglende stødabsorbering eller uden tilstrækkelig plads til tæerne. Af andre hyppige årsager kan nævnes nedsunket forfod, knyster, hælsmerter og platfod. Mange af disse årsager til smerter kan afhjælpes med indlæg, fodøvelser og/eller fornuftigt fodtøj.

Vi hjælper dig med det samme

Kom ind forbi til en gratis fodanalyse. Vores faglige personale står klar til at hjælpe og vejlede dig til den helt rigtige løsning. 
Vi glæder os til at hjælpe dig og dine fødder til en hverdag uden smerter.

Find klinik

Smertefrie fødder med det rigtige indlæg